Innergård med Vildmarksspa

När ni hyr hos Sälfjällsvillorna vill vi att ni ska få en riktigt härlig upplevelse att få njuta i en varm och mysig miljö efter en dag i skidbacken eller i spåret. Det gör ni bäst i våra fristående vedeldade bastuar, även dessa är i fulltimmer. Intill villorna har ni också en slogbod med utegrill att hänga och umgås vid, allt för att ni ska trivas lika mycket utomhus som inomhus.

Björnvillans bastu rymmer mellan 10 – 12 personer, och genom fönstret har ni en fantastisk utsikt över fjällen.

Hjortronets bastu rymmer mellan 8 – 10 personer, här sitter ni lugnt och avskiljt.

Ni har fri tillgång till bastuarna under givna dagar. Övervåningen har söndag, tisdag, torsdag och lördag och undervåningen har måndag, onsdag och fredag. Hyr ni hela huset har ni full tillgång under alla dagarna.
För att göra upplevelsen ännu bättre finns möjligheten att boka de vedeldade badtunnorna bredvid och varför inte ta och rulla sig i snön?

Bokning av badtunnan

Priset för badtunnan är 2 500kr + 25% moms. I bokningen ingår fyllning, uppvärmning samt tömning och rengöring dagen efter. Ni får även en härligt uppvärmd bastu och städ av denna dagen därpå.
Vill ni boka fyller ni i bifogad .docx blankett nedan för respektive villa och skickar till badtunneansvarig, se blanketter för mer information.

Hjortronet

Hjortronet Badtunna (ifyllningsbar .docx)
Hjortronet Badtunna (pdf)

Björnvillan

Bjornvillan Badtunna (ifyllningsbar .docx)
Bjornvillan Badtunna (pdf)

Sälfjällsvillorna - Björnvillan & Hjortronet

Kontakt

Josefina Hjort 0706-00 68 28
Mail: info@salfjallsvillorna.se